En Güçlü Koruma Watsons’ta

Güneş ürünleri Watsons’tan alınır!

Güneşe Karşı En Güçlü Koruma 

Watsons’ta

Pure Beauty, Solait, Banila.Co ve Watsons güneş ürünleri sadece Watsons mağazalarında, Watsons.com.tr’de ve Watsons Mobil Uygulaması’nda güneşin etkilerinden korunmanız için sizleri bekliyor.

Yaz aylarında, güneşin enerjisini fazlasıyla hissederken cildimizi korumak büyük önem taşıyor. Güneşin zararlı etkilerinden korunmak, sağlıklı bir cilt için atılacak en öncelikli adımlardan biri oluyor. Watsons, yaz boyunca en güvenilir markalarla sizleri yalnız bırakmıyor. Pure Beauty, Solait, Banila.Co ve Watsons güneş ürünleri sadece Watsons mağazalarında Watsons.com.tr’de ve Watsons Mobil Uygulaması’nda sizlerle buluşuyor.

Pure Beauty Brighten Up Güneş Koruyucu Losyon Spf 50 Pa++++ 50 ml

Hafif formülüyle cildinize ağırlık yapmadan gün boyu nemli kalmasına yardımcı olan Pure Beauty Brighten Up Güneş Koruyucu Losyon cildi zararlı UVA ve UVB ışınlarından koruyor. Kusursuz bir uygulama sağlayan hafif, yağsız formülü ile cilt tarafından kolayca emilirken cildinizin doğal parlaklığında kalmasını da destekliyor.

Pure Beauty Brighten Up Güneş Koruyucu Losyon, doğadan ilham alan bileşenleriyle cildinizin şehir kirliliğine karşı savunmasını güçlendiriyor. Lespedeza Capitata özü ile cildi mavi ışık kaynaklı oksidatif stresten korurken cildi arındırıyor ve temizliyor. Bateri Tohumu özüyle de ince toz kirlerine karşı tam koruma sağlıyor. Ayrıca ısı koruma özelliklerine sahip güçlü bir antioksidan olan Maracuja Tohum Ekstresi ile de ısıya karşı koruyor. Ciltte leke oluşumuna karşı koruma sağlıyor. 

Watsons Güneş Koruyucu Sprey Spf 50 200 ml

Yaz boyunca cildini güneşin UVA, UVB gibi zararlı ışınlarına karşı korumak isteyenler için Watsons Güneş Koruyucu Sprey, günlük cilt bakımının vazgeçilmezi oluyor. Dermatolojik olarak test edilmiş özel formülüyle, cildinizdeki nem dengesini korurken, Panthenol içeriği sayesinde cildinizi besliyor ve güçlendiriyor. Hafif ve pratik yapısı sayesinde de cilde eşit şekilde dağılıyor.

Solait Yaşlanma Karşıtı Yüz Güneş Kremi Spf 50+ 50 ml

Yüzünüzü etkili ve güvenli bir şekilde koruma altına almak için Solait Yaşlanma Karşıtı Yüz Güneş Kremi sizinle! Özel formülü sayesinde boyun, el ve yüz bölgelerini güneşin zararlı UVA ve UVB ışınlarından koruyor. Güneş ışınlarının yol açtığı cilt problemlerine ve ciltteki erken yaşlanma belirtilerine karşı ise cildinizi koruma altına alıyor.

Watsons Çok Yüksek Korumalı Vücut Losyonu Spf50+ 100 ml

Cildi UVA, UVB, Mavi Işık, IR ışını gibi zararlı ışınlardan korumak için Solartech’in gelişmiş teknolojisini içeren Watsons Çok Yüksek Korumalı Vücut Losyonu, yapışkan his bırakmayan formülü sayesinde cilt tarafından kolay emiliyor.

Banila.Co Hello Sunny Güneş Kremi SPF50 50 ml

Cilde sağladığı bol nem ile anında cildi dengelemeye destek olan Hello Sunny Aqua Güneş Kremi, içeriğinde bulunan ve sadece Meksika’da yetişen mavi agave yaprağı özü içeren organik çay sayesinde beyazlık bırakmadan cilt tarafından hızlıca emiliyor. Banila.Co Hello Sunny Aqua Güneş Kremi, sıcak şehir yazında UV ışınlarından cildinizi korurken serinletmeye de destek oluyor.

Watsons, sadece Watsons mağazalarında, Watsons.com.tr’de ve Watsons Mobil Uygulaması’nda bulabileceğiniz birbirinden özel güneş ürünleri ile yazın tadını çıkarmaya davet ediyor!

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*